Details of guests reviews: Relais nær Firenze i Toscana, San Casciano in Val di Pesa


6 Anmeldelser Overnattingssted

  • 9

    anmeldelser, total poengverdi

  • 9

    Match beskrivelse

  • 9

    Komfort / Velvære

  • 9.3

    Valuta for pengene

  • 9

    Rengjøring

  • 9.3

    Infrastrukturtjenester

  • 8.3

    Eier / ansatte

Anmeldelsene er gjort av turister som har feriert i strukturen

Alle kunder som har lagt inn anmeldelse av dette overnattingsstedet beskriver sine personlige erfaringer, derfor representerer alle vurderinger som er lagt ut på nettet turistenes egne evalueringer, og uttrykker ikke oppfatningen til 4Tourism Srl i det hele tatt.

Filtertype anmeldelser
Ungt par (3)
Familie med eldre barn (2)

Anmeldelser Brukere -

  • S attal (France)

  • August 2021

    “Service , délicatesse et compétence”

    10 Se fullstendig anmeldelse

    L’accueil. Les chambres. La nourriture . Les lieux. Tout est beau et agréable .

    Le réseau wifi fi La piscine n’est pas chauffée

    Poeng tildelt

    Vurdering

    Fryktelig

    Dårlig

    Tilfredsstillende

    Bra

    Utmerket

    Match beskrivelse

    Komfort / Velvære

    Valuta for pengene

    Rengjøring

    Infrastrukturtjenester

    Eier / ansatte

    Vurdering

    Match beskrivelse

    UTMERKET

    Komfort / Velvære

    UTMERKET

    Valuta for pengene

    UTMERKET

    Rengjøring

    UTMERKET

    Infrastrukturtjenester

    UTMERKET

    Eier / ansatte

    UTMERKET

    Internettoppkobling

    • FRYKTELIG

    Type reisende / ferie

    • FAMILIE MED ELDRE BARN

    10

  • Daria (Denmark)

  • July 2021

    “Skønt sted, hvor man føler sig meget velkommen!”

    10 Se fullstendig anmeldelse

    Vi blev taget rigtig godt imod af personalet, som dagligt var rigtig søde og hjælpsomme. Selve stedet er smukt og værelserne er hyggelige og rummelige.

    Det var lidt ærgerligt, at man kun kunne købe fire-retters menu til aftensmad i restauranten. Nogle dage ville det have været dejligt med en enkel ret hjemme, i stedet for at skulle tage ud på restauranter i nærområdet efter en lang dag. Og så er værelserne meget lydte, så det er godt at have et par ørepropper med, just in case :-)

    Poeng tildelt

    Vurdering

    Fryktelig

    Dårlig

    Tilfredsstillende

    Bra

    Utmerket

    Match beskrivelse

    Komfort / Velvære

    Valuta for pengene

    Rengjøring

    Infrastrukturtjenester

    Eier / ansatte

    Vurdering

    Match beskrivelse

    UTMERKET

    Komfort / Velvære

    UTMERKET

    Valuta for pengene

    UTMERKET

    Rengjøring

    UTMERKET

    Infrastrukturtjenester

    UTMERKET

    Eier / ansatte

    UTMERKET

    Internettoppkobling

    • FRYKTELIG

    Type reisende / ferie

    • UNGT PAR

    10

  • Altro (United Kingdom)

  • August 2018

    “Picturesque and delicious!”

    9.2 Se fullstendig anmeldelse

    Sunset at this Relais was breathtaking. The tuscan decor was incredibly beautiful and warm. And the food was second to none. It’s just one of those places for which I am going to have to make time to go back very soon!

    I highly recommend a stroll through the gardens just before sunset!

    Poeng tildelt

    Vurdering

    Fryktelig

    Dårlig

    Tilfredsstillende

    Bra

    Utmerket

    Match beskrivelse

    Komfort / Velvære

    Valuta for pengene

    Rengjøring

    Infrastrukturtjenester

    Eier / ansatte

    Vurdering

    Match beskrivelse

    UTMERKET

    Komfort / Velvære

    UTMERKET

    Valuta for pengene

    UTMERKET

    Rengjøring

    UTMERKET

    Infrastrukturtjenester

    UTMERKET

    Eier / ansatte

    TILFREDSSTILLENDE

    Internettoppkobling

    • --------

    Type reisende / ferie

    • UNGT PAR
    • ROMANTISK

    9.2

  • Hélène G (France)

  • August 2016

    “Cadre enchanteur, halte très reposante à quelques km de Florence et son agitation touristique. Bel environnement (super vue de la terrasse du restaurant), piscine agréable et grande. Personnel très agréable. Belle demeure qui a sû garder son charme ”

    9.3 Se fullstendig anmeldelse

    Poeng tildelt

    Vurdering

    Fryktelig

    Dårlig

    Tilfredsstillende

    Bra

    Utmerket

    Match beskrivelse

    Komfort / Velvære

    Valuta for pengene

    Rengjøring

    Infrastrukturtjenester

    Eier / ansatte

    Vurdering

    Match beskrivelse

    UTMERKET

    Komfort / Velvære

    UTMERKET

    Valuta for pengene

    UTMERKET

    Rengjøring

    UTMERKET

    Infrastrukturtjenester

    BRA

    Eier / ansatte

    BRA

    Internettoppkobling

    • TILFREDSSTILLENDE

    Type reisende / ferie

    • FAMILIE MED ELDRE BARN
    • KULTUR

    Eierens kommentarer

    Eierens kommentarer Cher Clients,Un grand merci pour le votre commentaire.Salutations

    9.3

  • PE�A ADELINA de (Argentina)

  • June 2016

    “Realmente muy buen servicio y atención ”

    8.9 Se fullstendig anmeldelse

    Todo genial

    Justo nos toco un cuarto al lado de la cocina y se escucha todo u me hubiese gustado dormir un poco más .

    Hay un pic Nic entre los olivares

    Poeng tildelt

    Vurdering

    Fryktelig

    Dårlig

    Tilfredsstillende

    Bra

    Utmerket

    Match beskrivelse

    Komfort / Velvære

    Valuta for pengene

    Rengjøring

    Infrastrukturtjenester

    Eier / ansatte

    Vurdering

    Match beskrivelse

    BRA

    Komfort / Velvære

    BRA

    Valuta for pengene

    UTMERKET

    Rengjøring

    UTMERKET

    Infrastrukturtjenester

    UTMERKET

    Eier / ansatte

    BRA

    Internettoppkobling

    • --------

    Type reisende / ferie

    • UNGT PAR
    • ROMANTISK

    Eierens kommentarer

    Eierens kommentarer Buenos días,Nos alegra mucho que su estancia en la villa haya sido de su agrado. Su felicidad es siempre una recompensa a nuestro trabajo diario. Le agradezco encarecidamente haber dedicado parte de su tiempo a unas palabras positivas y asi ver satisfecho nuestro objetivo.Atentamente les saluda

    8.9

  • stephenson from Clayton (United States)

  • September 2010

    “The chef was charming.”

    6.4 Se fullstendig anmeldelse

    Staff tried very hard to please. Our room wreaked of cigarettes. They tried very hard to remove the smell, but, not successfully. The chef and his superb meal were the highlight of our stay.

    Other than the smell of cigarettes, the floors were filthy. The socks that I wore to keep from touching the floor had to be thrown away at the end of our stay. Outdoor lighting was very inadequate. We had to feel our way to our room each evening. I know that mosquitoes are part of country living, but if we hadn't had to sleep with the doors open because of the cigarette smell, we may have not been eaten up so badly.

    Don't expect hotel quality. This is rustic, and I'm sure the rooms inside the villa are fine. We just probably got the worst one. Know exactly what room you are getting.

    Poeng tildelt

    Vurdering

    Fryktelig

    Dårlig

    Tilfredsstillende

    Bra

    Utmerket

    Match beskrivelse

    Komfort / Velvære

    Valuta for pengene

    Rengjøring

    Infrastrukturtjenester

    Eier / ansatte

    Vurdering

    Match beskrivelse

    TILFREDSSTILLENDE

    Komfort / Velvære

    TILFREDSSTILLENDE

    Valuta for pengene

    TILFREDSSTILLENDE

    Rengjøring

    DåRLIG

    Infrastrukturtjenester

    BRA

    Eier / ansatte

    BRA

    Internettoppkobling

    • IKKE BRUKT

    Type reisende / ferie

    • SINGLE
    • FRITID

    Eierens kommentarer

    Eierens kommentarer Dear Sirs, We are always so terribly sorry when among the innumerable letters and reviews of appreciation we have one like this one. We deeply regret about your disappointment. We nonetheless apologize for not having given what you were expecting and we take note of your complaints which are always very useful to improve the Villa standards . Best regards Monica

    6.4

(6)
9

August 2021

“L’accueil. Les chambres. La nourriture . Les lieux. Tout est beau et agréable .”

S
S attal fra France

July 2021

“Vi blev taget rigtig godt imod af personalet, som dagligt var rigtig søde og hjælpsomme. Selve stedet er smukt og værelserne er hyggelige og rummelige.”

D
Daria fra Denmark

August 2018

“Sunset at this Relais was breathtaking. The tuscan decor was incredibly beautiful and warm. And the food was second to none. It’s just one of those places for which I am going to have to make time to go back very soon!”

A
Altro fra United Kingdom

June 2016

“Todo genial”

P
PE�A ADELINA de fra Argentina