Details of guests reviews: Bed and Breakfast nær Padova i Veneto, Trebaseleghe


5 - Bed & Breakfast

4 Anmeldelser Overnattingssted

  • 9

    anmeldelser, total poengverdi

  • 8.5

    Match beskrivelse

  • 8

    Komfort / Velvære

  • 9

    Valuta for pengene

  • 9.5

    Rengjøring

  • 9

    Infrastrukturtjenester

  • 10

    Eier / ansatte

Anmeldelsene er gjort av turister som har feriert i strukturen

Alle kunder som har lagt inn anmeldelse av dette overnattingsstedet beskriver sine personlige erfaringer, derfor representerer alle vurderinger som er lagt ut på nettet turistenes egne evalueringer, og uttrykker ikke oppfatningen til 4Tourism Srl i det hele tatt.


Anmeldelser Brukere -

  • Anonym (Denmark)

  • July 2013

    “Rolige omgivelser, afslappende miljø og venlige mennesker. Værelset var rent, pænt og ok. Koldt drikkevand fra en kilde i haven.”

    8.4 Se fullstendig anmeldelse

    Services mindet værtsfolk. Rolige omgivelser.

    Godt sted at være - hvis man lige er i nærheden;)

    Poeng tildelt

    Vurdering

    Fryktelig

    Dårlig

    Tilfredsstillende

    Bra

    Utmerket

    Match beskrivelse

    Komfort / Velvære

    Valuta for pengene

    Rengjøring

    Infrastrukturtjenester

    Eier / ansatte

    Vurdering

    Match beskrivelse

    BRA

    Komfort / Velvære

    BRA

    Valuta for pengene

    BRA

    Rengjøring

    BRA

    Infrastrukturtjenester

    BRA

    Eier / ansatte

    UTMERKET

    Internettoppkobling

    • IKKE BRUKT

    Type reisende / ferie

    • ELDRE PAR
    • FRITID

    8.4

  • Je

    Jean Marie G. Lyon France

  • August 2012

    “Une halte au calme”

    9.3 Se fullstendig anmeldelse

    Accueil à la fois chaleureux et discret. Mise à disposition d'une cuisine et d'une terrasse à l'ombre

    Chambres assez chaudes, sans climatisation

    Allez y, à condition d'avoir un GPS pour le trouver !

    Poeng tildelt

    Vurdering

    Fryktelig

    Dårlig

    Tilfredsstillende

    Bra

    Utmerket

    Match beskrivelse

    Komfort / Velvære

    Valuta for pengene

    Rengjøring

    Infrastrukturtjenester

    Eier / ansatte

    Vurdering

    Match beskrivelse

    BRA

    Komfort / Velvære

    BRA

    Valuta for pengene

    UTMERKET

    Rengjøring

    UTMERKET

    Infrastrukturtjenester

    UTMERKET

    Eier / ansatte

    UTMERKET

    Internettoppkobling

    • --------

    Type reisende / ferie

    • ØKOTURISME

    9.3

  • mercedes lopez gomez de (Spain)

  • July 2011

    “quietud, descanso, reposo, .....”

    8.9 Se fullstendig anmeldelse

    la familia de silvio es encantadora y nos trataron muy bien la ubicación es idonea

    no sabíamos que la casa la teniamos que compartir con otras familias, deberian especificarlo

    si quieres estar en un lugar privilegiado del veneto, es una casa perfecta

    Poeng tildelt

    Vurdering

    Fryktelig

    Dårlig

    Tilfredsstillende

    Bra

    Utmerket

    Match beskrivelse

    Komfort / Velvære

    Valuta for pengene

    Rengjøring

    Infrastrukturtjenester

    Eier / ansatte

    Vurdering

    Match beskrivelse

    UTMERKET

    Komfort / Velvære

    TILFREDSSTILLENDE

    Valuta for pengene

    BRA

    Rengjøring

    UTMERKET

    Infrastrukturtjenester

    UTMERKET

    Eier / ansatte

    UTMERKET

    Internettoppkobling

    • IKKE BRUKT

    Type reisende / ferie

    • FAMILIE MED SMå BARN
    • FRITID

    8.9

  • Rebecca from Federal Way, WA (United States)

  • June 2010

    “Owners were extremely warm and hospitable...my children fell in love with Silvio.”

    9.4 Se fullstendig anmeldelse

    The setting was pretty and comfortable. Silvio took my kids to pick berries and flowers. Nice big breakfasts with homemade 'cakes'.

    Wish we spoke Italian. Their son was there to welcome us and he did speak great English. No WiFi...although there was access in their house for 'emergencies'.

    Be sure to get detailed directions ahead of time, we had a little bit of trouble finding it and were led astray by some folks we asked for diretions. Luckily, we finally found someone who could direct us there. Very easy to take the train into Venice from Noale (5 miles away).

    Poeng tildelt

    Vurdering

    Fryktelig

    Dårlig

    Tilfredsstillende

    Bra

    Utmerket

    Match beskrivelse

    Komfort / Velvære

    Valuta for pengene

    Rengjøring

    Infrastrukturtjenester

    Eier / ansatte

    Vurdering

    Match beskrivelse

    BRA

    Komfort / Velvære

    UTMERKET

    Valuta for pengene

    UTMERKET

    Rengjøring

    UTMERKET

    Infrastrukturtjenester

    BRA

    Eier / ansatte

    UTMERKET

    Internettoppkobling

    • INGEN

    Type reisende / ferie

    • FAMILIE MED ELDRE BARN
    • KULTUR

    9.4

(4)
9

July 2013

“Services mindet værtsfolk. Rolige omgivelser. ”

A
Anonym fra Denmark

August 2012

“Accueil à la fois chaleureux et discret. Mise à disposition d'une cuisine et d'une terrasse à l'ombre”

J
Jean Marie G. Lyon France fra

July 2011

“la familia de silvio es encantadora y nos trataron muy bien la ubicación es idonea”

m
mercedes lopez gomez de fra Spain

June 2010

“The setting was pretty and comfortable. Silvio took my kids to pick berries and flowers. Nice big breakfasts with homemade 'cakes'.”

R
Rebecca from Federal Way, WA fra United States